eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó

Színes esküvői meghívók

A színek szebbé és vidámabbá varázsolják világunkat. A színek mindenhol körülvesznek minket, részesei mindennapjainknak. Árnyalatainak köszönhetően különböző hangulatokat és érzéseket váltatnak ki bennünk. Mindenkinek megvannak a kedvenc színei, melyek megfelelnek személyiségünknek.

Minden színnek megvan a maga egyedi jelentése. A legtöbb ember több színt kedvel egyidejűleg. Az esküvői készülődés szerves részei a színek a színválasztástól egészen a legkisebb kiegészítők kiválasztásáig.

Ha harmónikus esküvőt szeretnénk a tervezésnél minden egyes színre oda kell figyelnünk. A hangsúly nemcsak a terem díszítésén és az asztalok tervezésén van, melyeknél az összhatásra koncentrálunk. A megfelelő színskála végig kell kísérje az egész esküvőt, beleértve a meghívókat is. A meghívónak viszont a szín mellett ötletesnek és eredetinek kell lennie.

Esküvői meghívók virág színekbe bújva

A virágokat kedvelő menyasszonyok kedvelni fogják a vidám élénk színű esküvői meghívókat. A virágos meghívóknál számos kombináció létezik, mindenki kedvére válogathat a kedvenc virágai között inspirációt keresve. Romantikus és elegáns meghívókat kapunk a virágok alkalmazásával.

Szivárványos esküvői meghívók

Színes és élénk színes meghívók melyek a szivárványhoz hasonlíthatóak. Ezek a varázslatos meghívók egyre jobban elterjednek, sok pár dönt napjainkban a szivárvány esküvői meghívók mellett. Ha pedig az eredeti színvilághoz még egy egyedi formájú külalak és ötletes szöveg kapcsolódik a végeredmény nem marad el.

Orientális stílusú esküvői meghívók

Indiában minden esküvő különleges esemény, melyet kellőképen meg kell ünnepelni. Kellemes hangulat és tipikus indiai színek jellemzik a modern esküvői meghívókat. Az indiai stílusú esküvői meghívók népszerűek és keresetek Magyarországon is.