eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó

Személyre szabott egyedi esküvői meghívók

Nem is olyan régen volt amikor a párok csak pár fajta esküvői meghívóból válogathattak. Az azonos meghívók mára már múlttá váltak. Manapság az egyediséget, eredeti ötleteket és a kreativitást értékeljük. Aválaszték nagy. Mindemellett a mai modern korban nem ismerünk lehetetlen, bárki kérhet egyedi formatervezésű esküvői meghívót.

Az esküvővel kapcsolatos követelések egyre növekszenek. Az esküvői meghívók terén is növekszik az elvárás. A meghívók az esküvő szerves részei. Fontos szerepük a násznép informálása, azonban a készülőben lévő esküvő hangulatát is kiválóan tudják tolmácsolni. Ügyfeleink ezért nagy hangsúlyt fektetnek minden egyes részletre.

Célünk álmai megvalósítása

A célünk egyedi meghívó megrendelés esetén természetesen a pár elképzeléseinek megvalósítása. Egyedi meghívó rendelés esetén a grafikusaink az Önök elképzeléseit igyekeznek megvalósítani és a meghívón életre kelteni. A piac szélleskörű választékának és lehetőségeinek köszönhetően nem ismerünk lehetetlent. Az elkövetkező részben bemutatunk Önöknek három különböző technikával készült meghívót, melyek mégis egyformán varázslatosak.

A különböző rajzok vidámak és modernek

Szerelmes, kifejező és vidáman tetszetős. Így is össze tudnánk foglalni azokat a fiatalos meghívókat melyek egyszerű és vidám rajzokkal szemléltetik a szerelmes pároki boldogságát. A képünken látható baglyok nagyszerűen kiemelkednek az egyszerű háttér ellenére is. Meghívónkon kombináltuk a kézzel írott szöveggel és máris kész az egyedi és stílusos meghívó.

Nagy divatnak örvend a vidám fénykép

A képek néha többet mondanak minden szónál, ezért is sok fiatal pár dönt egy fénykép beépítéséről az esküvői meghívóba. A legvidámabb amikor a fiatalok egy albumot hoznak létre különböző vidám és nevetéges grimaszokkal. A lehetőségek újra számtalanok. Válasszon bátran színes vagy akár fehér-fekete képet, grafikusaink kihozzák a meghívójából a legtöbbet.

Egy kis előzetes a közelgő nagy pillanatokról

Az esküvői szerepe mint azt tudjuk nem kicsi. Feladata értesíteni a násznépet a közelgő ünnepről de ugyanakkor amolyan előzetesnek is tekinthetjük mely rámutat az esküvő stílusára vagy akár a hangulatra is. A fontosságának megfelelően egyre több fiatal pár dönt úgy hogy saját elképzelései alapján, megálmodott esküvői meghívót szeretne testreszabva készítettni.