eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó

Online esküvő?

2016.2.18.

Érkezik egy új esküvői trend, vagy ez csak egy sima őrület? Az internet határtalan hatalmának újabb bizonyítékának vagyunk tanúi és a hagyományos esküvői szertartást felváltja az online esküvő? Keressük meg  a választ közösen.

Nem mindenki szereti a nagy és hangos összejöveteleket. Sok ifjú pár szeretne vendégek nélkül és titokban összeházasodni, de ezek a párok is vágynak a kéz a kézben szertartásra és az ölelésre. Mégis vannak párok akiket az online esküvő vonz, amikor a szertartás alatt egymást csak a képernyőn keresztül látják. Ezeket a párokat csakis az elválasztó távolság készteti hogy frigyüket online esküvővel kötessék? Vagy léteznek más okok is amelyekről senki sem beszél?

Különböző okok miatt népszerű

Az internetes esküvőnek sokféle oka lehet  a legegyszerűbbtől a legőrültebbig. Hallottunk egy olyan esetről amikor a vőlegény kórhába került ám az esküvő elhalasztásáról hallani sem akart. A kellemetlen helyzetre a megoldás az interneten keresztül érkezet, ugyanis a vőlegény skype-n keresztül mondta ki az oltár előtt álló menyasszonyának a boldogító igent. Az egész jelenetet a vendégek első sorból nézhették meg, a rendhagyó szertartás kivetítő segítségével mindenki követhette.

Az internetes esküvőket gyakran csalásnak vélik 

Számos külföldi történetet ismerünk, melyek közel sme ilyen romantikusak. Online esküvőket ugyanis gyakran szervezett bűnözés eszközeként használnak, a cél legtöbbször államporgárság szerzés. A csalásos internetes esküvők leggyakrabban az USA-val köthetőek össze, ahol megnövekedett az online ünnepségek száma. Az online esküvők viszont továbbra is törvényesek maradnak mindaddig amígy a nem változhatunk a törvényeken.

Esküvői hangulat nem létezik 

Az esküvőt általában készülődés előzi meg, melynek célja a felejthetetlen nagy nap elökészítése. Elegáns díszítés, vidám vendégek és kellemes hangulat, erre gondolunk ha esküvőről beszélünk. Az internetes esküvők résztvevői minderről lemondanak és lemaradnak. Szintén nem marad meg emlékként semmilyen esküvői értesítő sem.

Vannak még párok akik romantikus esküvőről álmodoznak. Annak ellenére hogy az internetes esküvők egyre népszerűbbek a hagyományos esküvőkről még nem kell lemondanunk. Kérdéses marad az is, hogy az online szertartás esetében mennyire van szó igaz szerelemes beteljesüléséről. Az internetes szertatás felőli érdeklődés hazánkban gyenge, reméljük ez továbbra sem lesz másként. Gondoljunk csak a hagyományos hangulatos esküvőkre, vidám és mosolygós vendégekre és a felejthetetlen élményre.