eskuvoi meghivo

MINŐSÉGÜNK

Az esküvői meghívó, mint a nagy nap előhírnöke ugyan olyan fontossággal bír mint például a menyasszonyi ruha. Éppen ezért minden általunk nyomtatott termék minőségére gondos figyelmet fordítunk. Ezért a különleges nyomtatási eljárásoknak köszönhetően kifinomult, letisztult  minőségi terméket kapunk végeredményül. Digitális nyomtatáshoz Xerox márkájú nyomdákat használunk. Munkatársaink mindent megtesznek a legjobb eredmény érdekében, hogy gyönyörű esküvői értesítőinkkel elégedettek legyenek.

Cégünk már 2010-től foglalkozik nyomtatással. Nálunk a szükséges gyakorlat és tapasztalat a garancia és a titka sikerünknek, amelyet professzionális műszaki berendezésekkel fűszerezünk.

 

A nyomtatásnál használt festékek plasztikusak, ami növeli tapadásukat, tartóságot biztosítanak és enyhe 3D hatást váltanak ki. Ez azt jelenti, hogy a betűk nem simák, hanem érintéssel érezni lehet szerkezetét és a vonalakat. Esküvői meghívóink készítése igényes tervezői és gyártási folyamaton megy végig. A meghívók nyomtatása és szállítása is tehetséget és tapasztalatot igényel.

A meghívók nyomtatása minőségi matt kétoldalt simított vagy csillogós egyoldalúan krétával borított papírra történik.

Kérésre az értesítőt ki tudjuk nyomtatni keatív kartonokra és strukturált papírokra is, melyen plasztikus hatást keltenek.