eskuvoi meghivo

 

ESKÜVŐI MEGHÍVÓK, ÜLTETŐKÁRTYÁK, MENÜKÁRTYÁK  ÉS MÁS NYOMTATVÁNYOK

Minden esküvői értesítőhöz amennyiben a tökéletes harmóniát szeretné megteremteni az esküvő stílusának megfelelően kidolgozzuk a meghívókat, ültetőkártyákat, menükártyákat, köszönönetajándékokat és minden mást.

Meghívó az ünnepi asztalhoz: Az értesítő mellé rendelhető meghívó a hagyományos szöveggel „Meghívás az ünnepi asztalhoz“ 8x5cm-es kivitelezésben kapható. A meghívó kártyák iránti érdeklődést és rendelést elég feltűntetni a értesítő rendelési lapján. Abban az esetben ha nem hagyományos méretű vagy szövegű kártyát szeretne kívánságát tűntesse fel megjegyzésként a rendelésnél.

Ültetőkártyák: Hajtott típusú ültetőkártyáink a hagyományos stílust képviselik, külön tartó nélkül is megáll az esküvői asztalon. Az ültetőkártya mérete 10x10 cm összehajtva. A kártyára a neveket egységes betű mérettel visszük fel, előről és hátulról is, tehát a név mindkét oldalon olvasható. A vendégek nevének listáját rendelésnél (word, excel) formátumban kérjük feltölteni. Ha még a rendelés időpontjában nem teljes a vendéglista akkor sem történik semmi baj, később is elküldheti e-mail címünkre.

A menükártya a szépen terített ünnepi aszttal egyik fő ékessége, dekorációja, melyről a meghívott vendégek értesülhetnek a vacsorán felszolgálásra kerülő ételekről. Kínálatunkban az egyszerű, hagyományos menükártyák DL (20x10cm), A5 és A4-es formátumban kaphatóak. Természetesen itt is választhat teljesen más kreatív kártyát is. A menüt közvetlenül a rendelésnél is feltötheti vagy elküldheti utólag is.

Ültető táblát A3-mas formátumban készítünk.

 

A nyomtatott termékek lehetősége kimeríthetetlen. Nyomtatunk köszönetajándékokat, esküvői beszédeket, borítékokat és még sok mást.