eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó

Különböző nemzet, különböző meghívók?

Avilág egyértelműen sokrétű, ennek köszönhetően egy színes világképet alkot. Természetesen sok közős vonás van bennünk emberekben, mégis sok különbséget is találhatunk a különböző nemzetiségek között. Ez a sokszínűség megmutatkozik az esküvői meghívókon is, visszatükrözik az egyes nemzet kultúráját és az emberek mentalitását is.

Minden nemzet eltérő szokásokkal rendelkezik, melyek kifejezik a helyi kultúrát. A helyi szokások befolyásolják az esküvői készülődéseket is, beleértve az esküvői meghívók tervezését és kivitelezését. Különleges színekkel és egyedi formákkal sok sok ország büszkélkedhet. Ezek a formák inspirációként szolgálnak a tervezők számára és gyakran a legújabb trendek is ezekből alakulnak ki.

Az amerikai esküvői meghívók egyszerűek

Az USA-t sokan modern futurista trendek hazájának tekintjük, ami részben igaz is, ám az esküvői meghívók tervezői értékelik a hagyományos keresztény mintákat is. Jellenleg a vintage esküvői meghívók hódítanak, fehér és ezüst kombinációkkal párosítva. A vintage stílust lassan felváltja a retro. A vagányabb párok szívesen vegyítenek esküvői meghívójukba akár tengerészeti díszítést is. Nagy hangsúlyt fektetnek a dekorációra, tehát a szépírás és a kiemelt rajzok állandó szereplők.

A szenvedélyes latinamerikai dizájn

Temperamentum, szenvedély, nap és tánc, pontosan ilyenek képzeljük el a Dél- Amerika-i esküvőket. Részvétel egy latinamerikai esküvőn felejthetetlen élményt lehet bárki számára. A nemzet szenvedélyessége érződik a helyi esküvői meghívókon is, melyen jellegzetesen színesek. Piros, sárga és narancssárga különböző vidám árnyalataival dolgoznak. Az modern értesítők fényképesek, vidám és mosolygos arccal tudatják a Nagy Nap érkezését. Kanadával és az USA-val ellentétben ezeken hiába keresünk egyszerűséget és szerénységet.

Az oroszok imádják a hagyományokat és a művészetet

Az orosz kultúra szigorúan ragaszkodik a hagyományokhoz. Az orosz konzervativizmus hatással van az esküvői meghívók tervezésére is, így a helyi tervezők munkássága a hagyományos minták kombinációjára összpontosul. A helyi meghívókon előszeretettel alkalmaznak szívecskés és virágos díszítő elemeket, melyeket szépírással egészítenek ki. Nem hiányozhatnak a szatén szalagok és a szerelmes versek sem.

A magyar tervezők teli vannak meglepetésekkel

Magyarország semmiképpen sem marad le a nagy példaképek után. Az esküvői meghívók páratlan variációiból válogathatnak a magyar jegyespárok. Nem ismerünk lehetetlent, munkáink ötvözik a hazai hagyományos mintákat a külföldről érkező trendekkel. A tervezők szélleskörű választékában mindenki megtalálja a saját stílusát. Mindenkinek kellemes válogatást kívánunk:)