Luxus esküvői meghívók LSO33A6-os méretű esküvői meghívó. Egyoldalas nyomtatás, nem nyitható.

Ezek az esküvői mehívók azok számára készültek akik szeretik az eleganciát és a kifinomultságot. Ön a mindennapi életben is szereti a kiváló minőségű anyagokat, kedveli a pompát, mindez az ízlés határain belül? Saját stílusához híven képzeli el az esküvői meghívókat? Akkor a mi luxus gyűjteményünk az Ön kedvence lesz. Válassza ki a királyi esküvői meghívót, mellyel az egész világgal közli a várva várt nagy napot.Termékeink minimális rendelési mennyisége 30 darab. Az értesítőhöz kidolgozzuk a meghívót az ünnepi asztalhoz, ültetőkártyákat, ültető táblát, menükártyát, címkéket az üvegekre, címkéket az esküvői kostoló dobozára és más nyomtatott termékeket kérésének megfelelően. Abban az esetben ha más színt szeretne alkalmazni, kérem kérését jelezze megjegyzésként.

AZ ESKÜVŐI MEGHÍVÓK ÁRA ALACSONY MEGRENDELÉS ESETÉN

Rendeljen minimum 50 darab meghívót és kedvezményesebb árakat biztosítunk, csak 220 forint/darab.
10 darabig
A6: 520 Ft
Negyzet/DL: 600 Ft
20 darabig
A6: 460 Ft
Negyzet/DL: 550 Ft
30 darabig
A6: 400 Ft
Negyzet/DL: 500 Ft
40 darabig
A6: 340 Ft
Negyzet/DL: 450 Ft
50 darabig
A6: 280 Ft
Negyzet/DL: 400 Ft
50 darabig felett
A6: 220 Ft
Negyzet/DL: 350 Ft

Papírtípusok

Legtöbbször az esküvői értesítő stílusának megfelelően matt vagy fényes papírt használunk, grammsúly 250g/ m2. Az esküvői értesítőket kreatív papírokra is tudjuk nyomtatni. A kreatív papír kiválasztásához kérem lépjen velünk kapcsolatba. A kreatív papíros értesítőkhöz a felár 65 forint minden darabra. Felár a DL formátumhoz 220 forint. A meghívó az ünnepi asztalhoz pedig 35 forint.

Kreatív papírjaink mintájaKivitelezés és minőség

Esküvői értesítőinket professzionális Xerox nyomdákon nyomtatjuk. Az ezt követő végső feldolgozás tapasztalt szakembereink végzik. Nyomtatásunk technológiája flat, ami azt jelenti, hogy a papír felülete színes bevonattal is sima marad. Megfelelő grafiaki tervezéssel viszont ezzel a technológiával is el tudunk érni enyhe 3D efektusokat.

Az esküvői meghívók a típusuknak megfelelő papírra nyomtatjuk a legjobb minőség elérése érdekében. Természetesen kérésre a papír típusát meg tudjuk változtatni. A papír kicserélését és a választást viszont ajánljuk előre konzultálni hogy a változtatás ne befolyásolja a minőséget

Ingyenes mintaHasonlóképpen

Eskuvoi meghivo NO16
Eskuvoi meghivo LSO63
Eskuvoi meghivo NO19
Eskuvoi meghivo LSO48
Eskuvoi meghivo LSO43
Eskuvoi meghivo LSO28