Exclusiv esküvői meghívók CW1020
Exkluzív esküvői meghívó. Tökéletesen kidolgozott részletek. Válasszon egyedi ajánlatunkból és a Nagy napról kellő eleganciával értesítse ismerőseit. Minimális rendelés 100 darab. Tartalmazza a meghívó és a boríték árát is. A meghívó az ünnepi asztalhoz kártya ára csak 155 ft/darabja.Az értesítőhöz kidolgozzuk a meghívót az ünnepi asztalhoz, ültetőkártyákat, ültető táblát, menükártyát, címkéket az üvegekre, címkéket az esküvői kostoló dobozára és más nyomtatott termékeket kérésének megfelelően. Abban az esetben ha más színt szeretne alkalmazni, kérem kérését jelezze megjegyzésként.

Kivitelezés és minőség

Esküvői értesítőinket professzionális Xerox nyomdákon nyomtatjuk. Az ezt követő végső feldolgozás tapasztalt szakembereink végzik. Nyomtatásunk technológiája flat, ami azt jelenti, hogy a papír felülete színes bevonattal is sima marad. Megfelelő grafiaki tervezéssel viszont ezzel a technológiával is el tudunk érni enyhe 3D efektusokat.

Az esküvői meghívók a típusuknak megfelelő papírra nyomtatjuk a legjobb minőség elérése érdekében. Természetesen kérésre a papír típusát meg tudjuk változtatni. A papír kicserélését és a választást viszont ajánljuk előre konzultálni hogy a változtatás ne befolyásolja a minőséget

Ingyenes minta