eskuvoi meghivo

LARIS ESKÜVŐI LOGÓK

Hallott már róla? Legyen saját esküvői logója? Biztosan nem és valószínüleg most azt kérdezik mi is az esküvői logó és milyen szándékkal is készítjük ifjú házasaink számára.

 

Az esküvői logók egységes arcot biztosítanak esküvőjének. Nemcsak esküvőjének! Készíttessen saját logót, amely közös élet útjukon elkíséri Önöket .

MIÉRT KÉSZÍTESSEN ESKÜVŐI LOGÓT?

 

  • Mert ez saját szimbólum.
    • Szimbolizálja az Önök egyedi kapcsolatát, szerelmük jelképe. Az esküvői logó esküvőjük egyedi márkajegye. Esküvői logó nyomtatható a értesítőre, meghívó kártyákra, ültetőkártyákra, terítőre, papírszalvétára, trikókra, rendszámtáblára. Esküvői logója szerepelhet minden felületen ami az esküvőn a figyelem középpontjában áll. 
  • Különlegessek és egyediek!
    • Az esküvői meghívók bizonyítottan klasszikusnak számítanak, de az esküvői logó egyedi eleme lehet esküvőjének, amely megkülönbözteti Önöket másoktól. 
  • Mindörökké Önökkel
    • Egyszer az életben házasodnak, ám közös élet útjukon még sok közös ünnep várja Önöket. Saját logójukkal később is díszíthet bármilyen meghívót, vagy akár saját aláírásként is alkalmazhatja emailjeinben. Tökéletes kiegészítővé válhat,bekereteztettve képként a családi odhon éke lehet. Esküvői logóját később gyermekei is megörökölhetik, és akár generációról  generációra szállhat mint egykor a családi címerek. Kissé őrült ötlet, de az igazán jó ötletek márcsak ilyenek:)

 

SZERETNE TÖBBET MEGTUDNI AZ ESKÜVŐI LOGÓRÓL?

Tekintse meg ötletes esküvői logóink 

Tekintse meg az esküvői logók széleskörű kihasználásának lehetőségeit

Felmerülő kérdéseire szívesen válaszolunk:)

Lépjen velünk kapcsolatba