eskuvoi meghivo

Divatos esküvői meghívók avagy a legújabb meghívó trendek

Az esküvői meghívó árulkodik az ifjú párról. Nem mindegy, milyen benyomást tesz a meghívott vendégekre. Tükröznie kell az ifjú pár ízlését, stílusát, igényességét egyaránt, továbbá előrevetíti a majdani esküvő hangulatát és stílusát is. Jól kiválasztott színek, minták és érdekes szöveg felkelti a vendégei érdeklődését.  Az egyedi külalakú meghívók mindenképpen fontos részét képezik esküvőjének.
A meghívó tervezésnél a grafikusok természetesen az elegáns kivitelezésre koncentrálnak. Grafikusaink munkájuk során gyakran keresnek ihletett külföldi trendi meghívókészítők műhelyéből.  Az aktuális trendek megoszlanak, éppen ezért mi is több példát mutatunk be inspirációként.
A meghívók trendi színe a marsala minden szenvedélyes pár számára
Az esküvői tervezésénél nagyon fontos a megfelelő színkombináció kiválasztása. A tervezők és grafikusok véleménye megegyezik, terveiknél a marsala szín uralkodik, mely színes, erős, vibráló, magabiztos és egyben szenvedélyes is. Az esküvői meghívóknál nem kell túlzásba esni és inkább más színnel ajánljuk kombinálni.
Akvarell és pasztel színek                                           
A művészlelkűek biztosan nagyra értékelik az ilyen típusú esküvői meghívókat. Nagyon kedves meghívók jönnek létre akvarell és pasztell színek segítségével, melyek minden romantikus szívet megdobogtatnak. Nem mindenki szereti ezt a gyengéd stílust, ennek ellenére nagyon gyorsan népszerűvé vált.
A rusztikus zsákvászon esküvői meghívók nem hiányozhatnak
A legújabb trendek bemutatásánál nem feledkezhetünk meg a zsákvászon mintájú esküvői meghívókról. Kitünően mutat játékos, vicces mintákkal és élénk színekkel kombinálva. A zsákvászon kombinációk minden meghívót feldobnak és kivezetnek az egységes és unalmas esküvői meghívók sorából, alkalmas akár őrültebb ötletek kivitelezésére is, inkább a fiatalabb korosztály figyelmébe ajánljuk.
Előtérben a szépírás
A kézzel írott esküvői meghívók is nagy népszerűségnek örvendenek. Egy ötletes meghívó szöveg, megfelelő háttérrel kombinálva mindenképpen jó döntés minden klasszikus értéket előnybe részesítő pár számára.
A térkép és a grafika ötvözése
Az esküvői meghívókan egyre gyakrabban jellenek meg különbező térképek is, melyek az esztétikai hatás mellett egyben útba is igazítják a vendégeket, ismertetik az esküvő színhelyét. A térképes meghívók is lehetnek különlegesek és egyediek, elég ha például kézzel festett térképet alkalmaznak. Ha teljes meglepetést szeretne, akkor meghívóján akár egy jelképes térképet is alkothantak, mely egy titkos kincshez vezet.
Jó hír a geometriai formák kedvelőinek
Ki gondolta volna, hogy a geometriai formák is ekkora népszerűségnek örvendhetnek. A geometriai formák segítségével modern és változatos meghívókat lehet létrehozni. Alkalmazásukkor nagyon könnyen lehet dolgozni különböző kombinációjú színekkel is, nem is csodálkozunk, hogy fiatal párok körében vált ennyire népszerűvé.
Természetesen az itt felsorolt meghívó trendek koránt sem érnek véget a mi példáinkkal, rajtuk kívük sok más és ötletes meghívót találunk meg. Igyekeztünk viszont rámutatni a jellenlegi trendekre. Reméljük kis összefoglalásunk sokuknak inspirációként fog szolgálni és elnyerik tetszésüket.