eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó

Az idei szezon színtrendjei 

2016.2.8.

A 2016- os szezon trendjei meglepőek és újításokban bővelkednek. Az idei esküvői trend új mintákat, elemeket tartalmaz és újabb színekkel bővült, melyek feladata a életünk legszebb napjának beragyogása.

A megfelelő színkombináció megválasztása kulcsfontosággal bír az esküvői dekorációban. Minden esküvőn találunk bizonyos elemeket, melyek az ifjú pár boldogságának szimbólumává válnak. Ebben az évben is gazdag kínálatból válogathatunk, nem is húzzuk tovább az időt, tekintsük meg az év trendi színárnyalatait, melyek belepik majd esküvői termeinket.

A friss tavaszi borsmenta

Az üde színű borsmentával már az elmúlt szezonban is találkozhattunk. Néhány menyasszony bátor variálásba kezdett és merész fehér- borsmenta ruha költemények is születtek. Ám az igazi ideje még csak most jött el, kedvelt szín lesz a tavaszi esküvőkön és ceremóniákon.

A szürke szín időtlen árnyalatai

A szürke ötven árnyalata című filmek igaz nincs köze az esküvőkhöz, ám népszerűsége kétségtelen. Árnyalatai nem egy neves eseményen kerülnek előtérbe. A fényes színek kedvelői helyetesíthetik a szürke árnyalatait ezüst színekkel, legszebbek a csillogós metáll hatású kombinációk.

A fenséges barack és citrom találkozása

Az idei esküvőkön hódítanak a gyümölcsízek. A lágy és romantikus barack szín és a vidám citromsárga nagyon jól kombinálhatóak a fehérrel. Ezen színek segítségével igazán egyedi és vidám esküvői dekorációt lehet varázsolni.

A nyár színe a marsala

Szenvedélyes és dinamikus, pontosan ilyen a marsala. Ez a karizmatikus szín dominál majd a nyári esküvőkön és varázslatosan izgalmassá tesz minden eseményt. Amennyiben vintage stílusú esküvőről álmodozik mellőze ezt az árnyalatot. A marsala ugyanis az extravagáns esküvők fűszere.

A nyugató lila- bordó kombinációk

A lila és a bordó színekről sajnos gyakran megfeledkeznek az emberek az esküvő dekorációjának tervezésénél. Mindkét szín nyugalmat sugároz, ezért alkalmasak esküvői díszítésre. A színeket vegyíthessük is, hiszen együtt magabiztoságot sugároznak.

A gyengéd rózsa

Az idei év nem igazán hagyományosnak mondható színárnyalatait kiegészíti még a rózsa. Árnyalatai a gyengéd és finom esküvőkre nagyszerűen passzolnak. Romantikus párok figyelmébe ajánljuk, mivel a rózsa a gyengéd szerelem, a csók, az ölelés megtestesítője.

Az idei év színkombinációi újabbnál újabb lehetőségeket kínálnak. Ezek a trendi színek határozzák meg az idei esküvői meghívók stílusát is. Mindegy, hogy klasszikus vagy modern esküvői meghívókat részesítenek előnybe, már most búcsúzanak el a megszokott formáktól. A 2016-os év ugyanis új kapukat nyit mindenki számára, a színek egyre nagyobb szerephez jutnak mint az előző évben.