eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó
esküvői meghívó

Az esküvői menü legújabb trendjei

Ma már megszoktuk, hogy az esküvővel kapcsolatos trendek befolyásolják döntéseinket a ruha választásánál, díszítés, dekorációk és kiegészítők kiválasztásánál. Ám napjainkban újabb trendekre is ode kellene figyelnünk. Az esküvői menü összeállítása sem egyszerü feladat, az ételek kiválasztására érdemes gondos figyelmet fordítani, mivel nagyon sok mülhat az esküvői vacsorán is. A világból érkező új trendek bőséges inspirációval szolgálnak az eksüvői menü terén is. Vendégeinket kényesztessük szemet gyönyörködtető, csábító és egyedi ízekkel.

Az illatos és finom étel szerves része a jó esküvőnek. Az ínycsiklandozó menü kulcsfontosságú szerepet játszik, éppen  olyan fontos mint a jó zene, szükséges a megfelelő hangulat teremtésére. Ennek tükrében mi is hoztunk pár ötletet az esküvői menühöz.

Készülj ínyenc különlegeségekkel

Minden ifjú pár számára fontos, hogy esküvőjük egyedi és felejthetetlen legyen mindenki számára. A dekoráció mellett fontos kellő figyelmet szentelni az esküvői menüre is. Hiszen a főzés is művészet, és egy jó szakács ínyenc specialitásaival minden vendéget lenyűgözhet.

Halak és tengeri specialitások

Az aktuális esküvői trendeknél főszerepben a halak és a tengeri specialitások szerepelnek. Amíg valaki inkább lazacot és pisztrángot kíván, mások homárt és garnélarákot óhajtanak. Az ilyen különlegességek feldobnak minden hagyományos menüt és tápértéküknek köszönhetően biztosítják a mulatáshoz szükséges energiát is.

Nem hiányozhatnak a hagyományos ételek sem

A magyar esküvők továbbra is magukon viselik a hagyományok jeleit is, így a rendhagyó fogások mellett felszolgálásra kerülnek  a tradicionális ételek. Csirke és a húsleves helyetesíthetetlen része a menünek, ahogy a hagyományos töltött káposzta is.

Népszerű vegetariánus menü

A vegetarianizmus világnézete a modern társadalom reformjának tekinthető irányzat. A követői rendszerint nagy hangsúlyt feketetnek az egészséges és tudatos táplálkozásra. Mivel a vegetariánusok száma egyre nől az esküvőkön sem ritka manapság a vegetariánus ínyencségek felszolgálása. Gyakran találunk a kínálatban különböző gyümölcs és zöldség salátákat, nem ritkán frissitő gyümölcsleveket, melyek jótékony hatással vannak az emberi szervezetre.

Ám mielőtt a menü tervezésébe és a kulináris különlegeségek összeállításába kezdene ne feledkezzen meg az esküvői meghívók kiválasztásáról sem. A hagyományos meghívókat feldobják a vidám színek és ¸ötletes minták, melyek a meghívótakban is lelkesedést kelt.

Az hangulatos esküvői meghívók a boldog esemény előhírnökeként  fontos szerepet töltenek be az esküvői készülődésnél. És az esküvői menühöz hasonlóan kulcsfontoságú rendeltetése lehet.