eskuvoi meghivo

esküvői meghívó
esküvői meghívó

Almás esküvői dekoráció

14.1.2016

Vonzó színű, kellemes illatú és csábítóan finom. De vajon miről is van szó? Az almát mindenki szereti, lehet éppen ezért is népszerű és modern kiegészítője  az esküvői dekorációjának is. Trendi és modern esküvői dekorációról álmodozol? Akkor mindenképpen gondolkozz el az alma felhasználásának sokrétű  lehetőségeiről.

A keresés meghozza gyümölcsét, a mi esetünkben szó szerint is érthető. Az alma alkalmazása az esküvői dekoráció részeként meghozhatja gyümölcsét. Egy kis keresgélés után mindenki rájön az alma széleskörű felhasználásának lehetőségeinek határa nincs. De vessünk csak pár pillantást a legújabb és a legfelkapotabb lehetőségekre.

Vonzó alma dekoráció

Az alma hasznosításának lehetőségei az esküvői dekoráción belül roppant szélleskörűek. Az embernek csak egy kis fantáziára van szüksége és máris különböző típusú dekorációt kapunk. Jelenleg nagyon modern az alma gyertyatartó, melyet egyszerűen és pillanatok alatt el tudunk készíteni akár házilag is. Elegendő egy kés, melynek segítségével kivágunk egy kör alakot, melybe mécsest helyezünk. Különlegesen üde megoldás lehet az alma kombinálása a virágokkal is. Az alma potenciója nagy, csak jó ötletekre van szükség.

Csokrok alma díszítéssel

Az év nagy hitje az esküvői csokor almával díszítve. A menyasszonyi csokor varázsához mindenképpen illik az alma. A kedvelt gyümölccsel nagyon egyszerűen lehet dolgozni, kis kreativitással és ügyességgel igazán fenséges csokrok keletkezhetnek.

Gyümölcs izű torta?

A torta az esküvő szerves része, feladata a násznép gyönyörködtetése. Mindemellett a torta külalakjánál fontosabb az íze. Az igazán jó cukrászok képesek az esküvői tortát bármilyen technikával díszíteni. Az alma is lehet éke a tortának, igaz feladata egyenlőre kizárólag az esztétikai hatások keltése, ám kitudja, lehet hamarosan valaki elég merész lesz és igazi alma tortát tervezz.

A jegygyűrűk párnája

Még nem elég? Az alma tökéletesen felhasználható a jegygyűrűk tálcájaként is. Legszebb a zöld színű alma, de fehérarany gyűrűk esetén a piros is megfelelő. Ez a fajta tárolási módszer meglehetősen szokatlan lehet, az alma mégis ideálisan helyetesíti a klasszikus párnákat.

Az alma nemcsak a dekoráció részeként mutatós. Felhasználhatjuk akár esküvői meghívónkon is mint stílusos, üde minta. Az esküvői meghívókon színes és modern hatást kelthet. Ne féljen kisérletezni és próbáljon ki új és modern mintákat, akár alma mintát is, hogy az élete legszebb napja mindenki számára felejthetetlenné váljon.